top_img_2

Standaard oplossing of maatwerk

De start van Airconet gaat terug naar 1990. De activiteiten richtten zich in die tijd met name op persluchtvoorzieningen. In de praktijk bleek echter, dat de gebruiker bij afname van persluchtvoorzieningen vaak ook behoefte heeft aan industriële koeling. Airconet breidde daarom het assortiment uit met koelinstallaties.

Inmiddels heeft Airconet een stevige positie opgebouwd in de industriële markt voor koeltechnische en persluchtinstallaties. Airconet staat te boek als specialist in de levering, installatie, onderhoud en verhuur van deze installaties. Of het nu om standaard producten of maatwerkoplossingen gaat, de engineers van Airconet hebben altijd de juiste oplossing voorhanden.

Airconet heeft een folder uitgebracht waarin de activiteiten van Airconet beschreven staan:

Verkoop, Verhuur, Installatie en Onderhoud van Perslucht- en Koeltechniek.

4-luik folder Airconet voorkant

Visie

De continuïteit van het productieproces is goud waard. Dat is ook exact de gedachte die wij hoog in het vaandel hebben staan. Uw continuïteit is onze zorg en dat ervaart u in onze hele werkwijze. Zo staat Airconet voor:

  • Specialist in perslucht- en koeltechniek
  • Optimale bereikbaarheid, 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Eigen storingsdienst met landelijke dekking
  • Uitgebreide huurvloot perslucht- en koelinstallaties
  • Toegewijde, gecertificeerde vakmensen
  • Engineering in huis
  • Gerenommeerde merken
  • Stipte (op)levering

Met onze brede kennis van perslucht- en koeltechniek bieden wij diverse maatwerk- of standaardoplossingen die bijdragen aan een storingvrij productieproces.

Airconet kort samengevat?

Dan spreekt u over degelijkheid, kwaliteit, service en praktijkgericht.

Werken bij Airconet

Airconet is gespecialiseerd in koeltechniek en persluchttechniek. Onze technici werken daarom in beide vakgebieden. Airconet is met name sterk in de kunststof- en metaalverwerkende industrie en voedingsmiddelen conservering. Kom jij ons team versterken?

Voor meer informatie en een overzicht van onze vacatures klik hier.