Header-werkenbij

Werken bij Airconet

Airconet BV levert, verhuurt en onderhoudt al 40 jaar een breed programma van koelmachines, electrisch- en dieselaangedreven compressoren en persluchtgerelateerde materialen. Airconet behoort tot een groep technische dienstverlenende bedrijven en heeft vestigingen in Waddinxveen en Eindhoven. Airconet is gespecialiseerd in koeltechniek en persluchttechniek. Onze technici werken daarom in beide vakgebieden. Airconet is met name sterk in de kunststof- en metaalverwerkende industrie en voedingsmiddelen conservering. (Koel)installaties worden zelf ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. Installaties kenmerken zich door hoge betrouwbaarheid en energie-efficiëntie.

Ben je van mening dat Airconet jouw kwaliteiten absoluut niet mag missen? En dat alleen jij over dìe juiste technische diploma’s beschikt en dat juist jij die specifieke, praktische ervaring in perslucht- en/of koeltechniek hebt? Overtuig ons dan via een kort en bondig schrijven (inclusief CV) en stuur dit naar onderstaand adres: 

Airconet B.V.
T.a.v. Bregje van Weezel (Manager Human Resources)
Coenecoop 745
2741 PW Waddinxveen

Of verstuur je sollicitatie met CV per e-mail naar b.vanweezel@zeevenhooven.nl

Gezocht: Servicemonteur Koeltechniek
Functie: Servicemonteur Koeltechniek
Opleiding: MBO niveau
Werkervaring: 3 tot 5 jaar
Standplaats: Waddinxveen

De functie:
We zijn op zoek naar een Servicemonteur Koeltechniek, die het huidige service team komt versterken. Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montage-en servicewerkzaamheden aan en het opbouwen van koelinstallaties bij de klant. Je beoordeelt de storing zelfstandig en verhelpt de storing zo nodig op inventieve wijze. Je test, voert de eindkeuring uit en draagt op een ordelijke wijze zorg voor het administreren van de door jou verrichte werkzaamheden. Jij bent het visitekaartje van Airconet en onderhoudt de contacten met de klant op locatie. Je rouleert met collega’s mee in de storingsdienst en bent bereid om een paar maal per jaar offshore werkzaamheden te verrichten.

Bedrijf:
Airconet levert al 25 jaar maatwerk in perslucht en koeltechniek én is de specialist op gebied van ontwerp, installatie, onderhoud, revisie, verkoop en verhuur van perslucht- en waterkoelinstallaties. Wij zijn flexibel, werken efficiënt en leveren altijd vakmanschap, doordat wij ontwerp, engineering én bouw volledig in eigen beheer uitvoeren.
Wij passen, indien gewenst, standaard producten aan tot maatwerkinstallaties.

Airconet is actief binnen diverse marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld de kunststof-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Maar ook binnen de zorg en op gebied van offshore en de automotive. Airconet heeft vestigingen in Waddinxveen en Eindhoven en is ISO 9001, VCA en F-Gassen (STEK) gecertificeerd. 

Profiel:
Je hebt een afgeronde (technische) Mbo-opleiding en tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke technische functie en hebt aantoonbare affiniteit met koeltechniek. Je bent stressbestendig en bent op gebied van werktijden flexibel ingesteld. Tevens kan je goed zelfstandig werken en bent servicegericht van aard. Je beschikt over een F-gassen én VCA -diploma. Je mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn goed en je bent in het bezit van je rijbewijs B (en E).

Aanbod:
Een zelfstandige functie, bij een innovatief bedrijf waar eigen initiatief en kennis gewaardeerd wordt. We bieden je een uitstekend basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals tenminste 27 vakantiedagen, een collectieve ziektekostenregeling én een studiekostenregeling. Je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen. Het betreft een functie voor 40 uur per week en een vast contract is het uitgangspunt.

Ben jij de Servicemonteur Koeltechniek waar naar wij op zoek zijn? Stuur dan je Curriculum Vitae én een korte schriftelijke motivatie naar het mailadres: b.vanweezel@zeevenhooven.nl
ter attentie van Bregje van Weezel (Manager Human Resources).